• PEŤA - ZLATÁ A SO SRDCOM BOJOVNÍKA

          • Dnes zažilo Slovensko obrovskú radosť. Naša Petra Vlhová si na olympijáde v Pekingu vybojovala zlatú medajlu!!!

            Žiaci si jej fenomenálnu jazdu pozreli na interaktívnej tabuli. Boli unesení. Pri slovenskej hymne, ktorá znela, keď Petra stála na stupni víťazov, sme aj my stáli a s rukou na srdci si uctili jej víťazstvo pre naše malé Slovensko. Malé rozlohou, ale veĺké srdcom. Tak, ako Petrino srdce. 

            Žiaci si jej úspech nielen pozreli, ale aj nakreslili. Do ďalekého Pekingu posielame odkaz s veľkým ĎAKUJEME!!! 

            Žiaci 6. oddelemia ŠKD s Katkou

          • ZIMNÉ ŠANTENIE V ŠKD

          • Zima sa nám prehupla do svojej druhej polovice a stále je ku nám štedrá. Svojou snehovou perinou nám prikryla náš školský dvor a my si to vychutnávame. Každý deň sa šantíme na snehu a tešíme sa, že si môžeme toľko snehovej nádielky užiť. Studené ruky, mokré rukavice, otepľovačky a úsmev na červených tváričkách, prezrádzajú o vydarených popoludniach strávených v školskom klube.

            Žiaci zo 6. oddelenia ŠKD a Katka

          • Lyžiarsky výcvik 3.A

          •       K zime patrí poriadna lyžovačka. Aj nás lákala vôňa snehu. Rozhodli sme sa  absolvovať  lyžiarsky výcvik s našimi šikovnými tretiakmi.

                     Nevedeli sme sa dočkať pondelka rána. Plní očakávania sme naložili celý lyžiarsky výstroj do autobusu a vydali sme sa na cestu do Vrátnej. Naši inštruktori lyžovania nás už čakali. Počasie nám naozaj prialo. Dokonca aj slniečko sa rozhodlo nás potešiť  svojimi hrejivými lúčmi.

                      Všetky deti  od prvých chvíľ s nadšením počúvali svojich nových učiteľov. Veď stáť v piatok na stupni víťazov a pýšiť sa medailou z pretekov, čo je viac?  Najväčší pokrok urobili deti, ktoré sa v pondelok prvýkrát postavili na lyže. Na konci už dokázali bezpečne zlyžovať celý kopec. 

                      Posledný deň čakala na našich lyžiarov odmena. Okrem zážitkov, dobrodružstiev a nových získaných pohybových zručností si odniesli domov diplomy a odznaky.

                 Naše poďakovanie patrí nielen veľkým lyžiarom, ale aj lyžiarskej škole FATRASKI a jej skvelým inštruktorom Mirkovi, Maťkovi, Janke a Jarkovi.

                   Už teraz sa tešíme na ďalší lyžiarsky výcvik.

          • Turistický krúžok- Super prázdniny

          • Naše prvé stretnutie v tomto kalendárnom roku sme si naplánovali na polročné prázdniny. Veď čas strávený so spolužiakmi počas prázdnin môže byť super. A naozaj bol!       

            Čakalo nás krásne slnečné dopoludnie plné radosti, smiechu, hudby a pohybu. Opäť sme ho strávili s našou kamarátkou Miškou pri cvičení jumpingu. 

             Počas prechádzky zasneženou krajinou sme načerpali pozitívnu energiu a silu. Po tréningu sme sa plní dobrej nálady vrátili do školy. Čakal nás čerstvý chutný obed. S plnými bruškami sme oddychovali pri čítaní rozprávky a pri spoločenských hrách. Zostala nám už len posledná spoločná hodina. Využili sme ju na hry v telocvični s trénerom Jožkom.     

             Naše poďakovanie tentokrát patrí skvelej trénerke jumpingu Miške - Športujeme s radosťou, ujovi Jožkovi a v neposlednom rade našim pani kuchárkam, ktoré nám navarili výborný obed .

            Už teraz sa tešíme na ďalšie spoločne strávené chvíle.