• Poďakovanie od Martinka Hudáka

          • Milí rodičia, učitelia i spolužiaci,

            Vám všetkým sa chceme z celého srdca poďakovať za prejavený záujem o Martinka a vaše finančné dary. 

            Je potešujúce, že v dnešnej nepriaznivej dobe plnej strachu a neistoty, sa nájdu ľudia, ktorí chcú pomáhať druhým. Veľmi si to vážime a každému z Vás srdečne ďakujeme. 

            Vďaka Vám môže Martinko naďalej pokračovať v rehabilitáciach, ktoré sú pre neho veľmi potrebné. Cvičí naozaj poctivo, aby sa mohol vrátiť medzi deti do školy a žiť radostnejší život. 

            Tešíme sa z každého jeho úspechu, z každého jedného kroku, ku ktorému ste prispeli aj Vy svojimi nemalými príspevkami. ĎAKUJEME  VÁM ️

            Prajeme Vám šťastné a veselé Vianoce prežité v láske, porozumení a zdraví . 

            Martinko a rodičia Hudákovci 

            Rehabilitácia Martinka

          • ENTER pre školy 2020 – Digitálna generácia

          • Naša škola získala grant v hodnote 987 € na nákup micro:bitov Telekom (Nadačný fond Telekom pri Nadácii Pontis) pomocou tohto grantového projektu rozdelil až 250 000 € pre školy a združenia pre lepšiu výučbu informatiky a informačných technológií. Telekom totiž verí, že v budúcnosti bude 9 z 10 zamestnaní vyžadovať digitálne zručnosti a až polovica pracovných pozícií, ktoré poznáme dnes, už nebudú o 20 rokov existovať. Preto netreba zaspať a žiakov pripraviť na Ďalší život.

            ENTER

            micro:bit

          • Deň objatia plyšového medvedíka v 2.A

          •     Asi každý z nás mal vo svojom detstve  mäkkučkého kamaráta, ku ktorému sa pritúlil vždy, keď mu bolo smutno. Áno, reč je o plyšových medvedíkoch. 

                Keď v roku 1903 Margaret Steiffová a Morris Michtom súčasne objavili a vyrobili prvého plyšového medvedíka, ešte netušili, že sa práve pozerajú na najznámejšiu a najpredávanejšiu hračku všetkých čias. Od tohto vzácneho okamihu už uplynulo 117 rokov, stále sa však teší veľkej obľube. 

                Aj naši drobčekovci z 2.A si urobili deň plný mäkkučkých  objatí. Spoločnosť im robili milí kamaráti, ktorých si priniesli z domu.

                Na vyučovaní si každý vyrobil svojho sladkého muffinkového macka. 

            Písanie a počítanie sme si precvičili na medvedíkovom pracovnom liste. Na záver hodiny, samozrejme, nemohla chýbať jedna z najznámejších básničiek od detskej spisovateľky Márie Rázusovej Martákovej - Môj macík.

                 A naozaj. Trieda dýchala empatiou a iskričkami láskavosti v očiach detí.  Vyučovanie bolo bohatšie o mnohé objatia a veľa pekných zážitkov.