• Oznam

          • Nakoľko sa nám zhoršuje situácia v počtoch nakazených na Slovensku: Žiadam,aby všetci žiaci, učitelia aj rodičia mali pri vstupe do školy správne nasadené rúško a použili dezinfekciu na ruky.

            Ďalej chcem poprosiť rodičov, aby sa (ak nemusia) nezdržiavali vo vestibule školy, hlavne, ak sa tam nachádza väčšia skupina ľudí. Zavolajte si dieťa z družiny a počkajte, prosím, vonku na vzduchu.

            Ak niekto vstúpi do budovy bez rúška,bude požiadaný, aby si ho nasadil.

            Ak si žiak zabudne rúško doma,požiada ešte pred školou spolužiaka, aby to oznámil dozorkonajúcemu na chodbe a on mu rúško zabezpečí. Prosím, berte na vedomie, že počet jednorázových rúšok máme obmedzený, ale budeme sa snažiť ho dať každému, kto to bude potrebovať. (Do vyčerpania zásob.)

            Ďakujem!

                 Englárt

          • Žilinská plavecká štafeta

          • Naši šikovní športovci z 2.A sa tešili z úspechu. Spolu s kamarátmi zo Žilina Bears rugby club sa zúčastnili vo štvrtok 19. septembra 2020 11. ročníka Žilinskej plaveckej štafety na Mestskej krytej plavárni v Žiline. Podarilo sa im zaplávať 3890m. Gratulujeme a všetkým patrí naše veľké ĎAKUJEME.

          • Do školy na bicykli 🚲

          • Naša škola sa zapojila do celoslovenskej kampane DO ŠKOLY NA BICYKLI. Preto vás chceme poprosiť, aby od stredy 23.9.2020 do utorka 29.9. 2020 všetci žiaci našej školy, ktorí môžu, chodili do školy na bicykli alebo kolobežke. Na chodbe pri prechode do telocvične bude stáť každé ráno p. uč. Hodásová, ktorej nahlásite, z ktorej triedy ste. Trieda, ktorej žiaci budú najsnaživejší, získajú na konci odmenu.

            Do areálu školy budete vchádzať zadnou bránkou od telocvične a bicykle, a kolobežky si budete odkladať vzadu do záhrady. Prineste si zámok na bicykel.

            V piatok sa pokúsime urobiť rekord, preto vás prosím, aby  sa nás zapojilo čo najviac, aj p. učiteľky a p. učitelia.

            Tak nezabudnite, od zajtra sa na vás tešíme na kolobežke alebo bicykli. 🚲

             

          • Zážitky zo školy v prírode

          • ,,Konečne už pôjdeme do školy v prírode!"Povedali si naši druháci / 2.A / a štvrtáci / 4. A,B /.Keďže na konci školského roka nám vtedajšie opatrenia nedovolili ísť do ŠvP, deti sa tešili aj cez letné prázdniny.

            Dňa 7. 9. sme ráno vycestovali autobusom do Ráztočna.Príroda je tu nádherná, obklopená Kremnickými vrchmi. Boli sme ubytovaní v horskom hoteli Remata.

            Počasie nám celý pobyt prialo, takže sme mohli navštíviť Okrasné jazerá spojené s Gazdovským dvorom a ihriskom. Kŕmili sme zvieratá a vozili sa na lanovke.

            Na ďaľší deň sme sa vybrali do Baníckeho skanzenu Cígeľ. Po nasadení prilby, ochranného odevu a baterky, sme sa vláčikom presunuli až 300 metrov do podzemia. Pán sprievodca nám porozprával a náročnej práci baníkov a ukázal rôzne stroje, ktoré im uľahčujú prácu.

            Každé popoludnie sme sa chodili do hotela kúpať. V bazéne bola príjemne teplá voda, masážne trysky a vodopád. No proste paráda!

            V hotelovej reštaurácii nám varili páni kuchári veľmi chutnú stravu. Keďže nám maminy pribalili aj vreckové, náročný deň sme si spríjemnili sladkou mrazenou pochúťkou.

            V piatok sme sa rozlúčili so skvelými animátormi a tešili sa domov.

             

             

          • Upozornenie vedúcej školskej jedálne

          • V záujme stravovania svojich detí VYPLŇTE ZÁPISNÝ LÍSTOK STRAVNÍKA a odovzdajte ho, inak nebude možné stravovanie v školskej jedálni pre vaše dieťa.

            Ak ste ZÁPISNÝ LÍSTOK pre školský rok 2020/2021 už vypísali a odovzdali, vypisovať už nič nemusíte. Od nasledujúceho dňa bude dieťa prihlásené na stravu.

            Zápisný lístok stravníka - word verzia   pdf verzia

            Ak si to nemáte možnosť vytlačiť - vytlačené lítky sú pripravené aj vo vestibule školy alebo v školskej jedálni.

            Vypísané prosím priniesť do školy. Najlepšie zazvoniť priamo na školskú kuchyňu zozadu a odovzdať to p. vedúcej školskej jedálne.

            Žiaci ZŠ - 1. aj 2. stupeň - platia zálohovú platbu 25,- eur, ak táto klesne pod 6,- eur, treba zaplatiť ďalších 25,- eur. Túto sumu je potrebné uhradiť čím skôr.