• Naše zážitky z Letnej školy

          • Naši tohtoroční štvrtáci / 4.A, 4.B / a šiestaci / 6.A / získali na Letnej škole mnoho zaujímavých prázdninových zážitkov.

            Od pondelka do piatka, od rána do poobedia, boli v neustálom pohybe.

            V pondelok v Bôrickom parku sa hrali, piknikovali a jašili v plavkách vo fontáne.

            V utorok sa vybrali na exkurziu do Budatínskeho hradu. Prehliadka hradu bola zaujímavá, ale výhľad z hradnej veže bol úžasný.

            V stredu ich neodradil ani neustály dážď.Trolejbusom sa doviezli ku budove, v ktorej boli lezecké steny . Niaktoré deti prekonali strach z výšok a iné dosiahli svoj osobný rekord, keď vyliezli až na vrch steny.

            Vo štvrtok cestovali vlakom do Nezbudskej Lúčky. Obdivovali krásne sochy v Rozprávkovom lese, deti sa povozili na kolotoči, otestovali rovnováhu na choduliach a pochutnali si v kolibe Panoráma na obľúbených špagetách. Popoľudní si precvičili svoju obratnosť na paddleboardoch na Žilinskej priahrade. V tento deň deti neodchádzali domov, rozhodli sa prespať v škole. Až po večerných hrách a konečne riadne unavení zaspali v spacákoch v telocvični.

            V piatok navštívili kúpalisko v Rajeckých Tepliciach. Slniečko hrialo, v bazéne bolo úžasne a keď deti vyhladli, vychutnali si chrumkavú pizzu.

            Všetci účastníci Letnej školy sa tešia na túto skvelú akciu aj na budúci rok.

             

          • Začiatok šk. roku 2020/2021

          • Začína sa nový školský rok. Je nutné aby sme dodržiavali niektoré opatrenia, preto prosím aby každý žiak pri vstupe do školy doniesol, rodičom podpísané, vyhlásenie (stiahnúť tu). Bez tohto vyhlásenia, nebudememe môcť pustiť žiaka do školy.

            Prváci prichádzajú do školy s rodičmi na 8:15 do 8:30 hod. Podľa počasia bude privítanie vonku alebo v triedach.

            Prvý stupeň príde na 8:30 hod.

            Druhý stupeň príde na 9:00 hod.

          • Letná škola 1.A

          • A očakávaný tretí augustový týždeň prázdnin je tu.

            Začína sa naša Letná škola.

                  Na nové zážitky sa tešia naši veľkí školáci z I.A, ich súrodenci a naša kamarátka Paulínka z I.C triedy. Program sme mali naozaj pestrý.

            Pondelok Vybrali sme sa do Bôrického parku. Bol krásny slnečný deň a po pohybových aktivitách nám osvieženie vo fontáne  prišlo vhod.

            Utorok: Naplánovali sme si výlet do Nezbudskej Lúčky. Pri kolibe Panoráma je novootvorený rozprávkový les 🌲. Prechádzať sa medzi toľkými obľúbenými rozprávkovými postavičkami prinieslo deťom veľa radosti a dobrej nálady.

            Streda:   Sme v polovici týždňa a veru počasie nám dnes akosi nepraje. Nedali sme sa odradiť od našich plánov. Ráno sme liezli po lezeckej stene. Kde? V našej malej telocvični a od septembra sa môžete na ňu tešiť aj vy. Ďalšie kroky 👣viedli na Žilinskú plaváreň. V bazéne sme sa dosýtosti vyšantili.

            Po chutnom obede, plní síl, sme sa vybrali navštíviť zvieratká do Minizoo. Priniesli sme im množstvo dobrôt.

            Štvrtok:  Deň je v znamení športu. Na bicykloch sme prišli do Budatínskeho parku. Priestor a dobré počasie nám umožnili hrať sa rôzne loptové hry a keď sme sa unavili, vystriedali ich spoločenské hry.

            Piatok: Spoločne prežitý týždeň sme zavŕšili návštevou Rosenfeldovho paláca, kde sme si pozreli výstavu bábok. Mohli sme si zahrať divadlo a počas tvorivých dielní sme zhotovili vlastné papierové bábky.

            Na rozlúčku, samozrejme, nemohla chýbať sladká odmena🍨🍦.

            Naše zážitky ostanú uchované nielen v našich srdiečkach, ale aj Letníčku, do ktorého sme celý týždeň zapisovali naše dobrodružstvá.

                    Už teraz sa tešíme na nové zážitky, ktoré nás čakajú počas celého nastávajúceho školského roka.

            Tentokrát už budeme žiaci druhého ročníka😄.

          • Úhrada na stravu od septembra 2020

          • Prosím rodičov aby posielali 25€ na stravu na účet ŠJ SK79 5600 0000 0003 0404 4002.

            Prípadne si prídite vyzdvihnúť šek do vestibulu školy.

            Do správy pre adresáta napíšte meno a priezvisko dieťaťa a triedu pre šk.rok 2020/2021.