• Otvorenie materskej školy od 1. júna 2020

          • Na základe rozhodnutia zriaďovateľa o otvorení materskej školy od 1. júna 2020. Prevádzka materskej školy je od 7:00 do 16:00. Prehlásenie rodiča (verzia.pdf a verzia.docx) - potrebné pri každodennom nástupe dieťaťa do školy.  Vyhlásenie rodiča (verzia.pdf a verzia.docx) - potrebné pri prvom nástupe dieťaťa do školy. (ak si to nemôžte vytlačiť budú čisté tlačivá pripravené pri vstupe do školy) Pri vstupe do priestorov materskej školy žiadame, aby rodičia a deti použili dezinfekciu a mali rúška. Deti si rúško odložia do skrinky / + jedno zabalené  náhradné v skrinke  /. Do šatne vstupuje s dieťaťom jeden rodič, prezlečie ho a odovzdá triednej učiteľke. Rodičov žiadame, aby sa príliš dlho v šatni nezdržiavali. Okrem toho bude zabezpečený každodenný ranný filter, ranné meranie teploty deti každej triedy pedagogickým zamestnancom.

          • BACK 2 SCHOOL

          • Už iba týždeň a naši mrňúsi i veľkí piataci sa vrátia späť do školských lavíc. V deň nástupu budeme oslavovať MDD. Verím, že šťastné chvíle detí nepokazí ani návrat do školy a MDD si všetci užijeme KONEČNE SPOLU s kamarátmi. Tretiaci sa už veľmi tešia, lebo vedia, že SPOLOČNE TO ZVLÁDNEME. Nahrali sme pre vás našu pesničku :)

          • Prihlasovanie - Zisťovanie záujmu o nástup do ZŠ

          • Minister školstva nám povolil otvoriť školu pre 1. až 5. ročník. Účasť žiakov je dobrovoľná, preto potrebujeme zistiť, koľko žiakov príde od 1.6.2020 do školy, stravovať sa a navštevovať ŠKD. Prosím rodičov o potvrdenie účasti alebo neúčasti aby som vedel zabezpečiť hladký priebeh začiatku vyučovania.Odpoveď prosím najlepšie do nedele 24.5.2020. Urobte tak prosím priamo po prihlásení na do edupage. Ak bude akýkoľvek problém s prihlásením sa online napíšte prihlásenie priamo na email skola@zsgorazda.sk napíšte aj záujem o obedy a ŠKD. Ďakujem Englárt

          • Prihlasovanie - Zisťovanie záujmu o nástup do MŠ

          • Rodičia, na základe rozhodnutia ministra, zriaďovateľ plánuje otvoriť aj našu materskú školu. Materské školy majú prednostne prijať deti zdravotníckych pracovníkov, policajtov, hasičov, ozbrojených síl, deti pedagogických a odborných pracovníkov, deti rodičov, ktorí obaja vykonávajú prácu na pracovisku a tiež deti, ktoré majú od 1. septembra plniť povinnú školskú dochádzku. Napíšte prosím váš záujem účasti vášho dieťaťa v materskej škole od 1.6.2020. Píšte na adresu emilia.hanova@zsgorazda.sk. Prosím píšte do piatku 22.5.2020.

            Ďakujem

          • Deň rodiny 1.A

          • 15.máj, deň, ktorý je venovaný našim mamičkám, oteckom, babičkám, deduškom, súrodencom a všetkým, ktorých veľmi ľúbime- NAŠEJ RODINE. Preto my Vám k tomu sviatku posielame báseň krátku. 

          • Spolu to zvládneme!

          • Ahojte, kamaráti,

            naša trieda sa zapojila do celosvetovej výzvy „ Spolu to zvládneme.“ Táto akcia je zameraná na podporu boja proti Covid-19.

            Ako ste už asi počuli, symbolom tohto boja sa stala dúha🌈. Vyjadruje jednotu, nádej, spolupatričnosť a spoluprácu. Dáva nám vieru, že všetko bude dobré a spolu to zvládneme. Ak si nájdete čas, nakreslite obrázok, na ktorom bude dúha s textom: „Spolu to zvládneme.“ Pri výrobe môžete použiť ľubovoľnú techniku: maľbu, kresbu, modelovanie, počítač...môžete vyrobiť s motívom dúhy odznak, rúško, tričko, nakresliť ju kriedami na zem... fantázii sa medze nekladú. Fotky s prácami  môžete poslať na zuzana.hodasova@zsgorazda.sk, ja  ich postupne budem pridávať na stránku školy. Bola by som rada, keby sa k nám pridalo čo najviac žiakov našej školy. Veď všetci „ SPOLU TO ZVLÁDNEME."

            Môžete sa nechať inšpirovať našimi prácami. Kamaráti z 1.A.